default-logo
+31 (0)263629234
info@mulderagenturen.nl

Mulder Agenturen is een klein kantoor met een

groot bereik

Er is een grote variatie aan verschillende producten beschikbaar

Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de markt van plaatmaterialen


Mulder Agenturen is een onafhankelijk opererend agenturenkantoor. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in de markt van plaatmaterialen. Wij hebben ervaring aan de inkoop- en verkoopkant en hebben service, persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Door ons marktinzicht kunnen wij u in een breder perspectief adviseren. Tevens maakt u gebruik van onze connecties en het opgebouwde vertrouwen bij de diverse producenten.

Ons netwerk in het vakgebied bestaat naast producenten en handelscontacten ook uit vervoerders, havens, opslagbedrijven, scheepvaartmaatschappijen etc. Hierdoor kunnen wij u ook bijstaan bij logistieke vraagstukken rondom uw levering.

Wij adviseren u graag over de kenmerken,  diverse kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden van de verschillende soorten plaatmaterialen.

Mulder Agenturen is een klein kantoor met een groot bereik, waardoor wij flexibel en kostenefficiënt voor u kunnen werken. Wij zijn bereikbaar onder kantoortijden, van China tot Brazilië! U krijgt altijd een snelle reactie op mail- of telefoonberichten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans en zijn bedreven in internationale communicatie.